Vélemények

A Team Flow rendszerrel való gyakorlás élvezetes és hasznos. Nagyon szeretném továbbra is használni! A fókusznövelő gyakorlatokban szerzett tapasztalataimat már fizikai edzés közben is sikerrel alkalmaztam. Kifejezetten segít a sportban szükséges képességek fejlesztésében. Amikor fáradt voltam, a nyugalomnövelő gyakorlat segített még jobban ellazulni és jobban aludni. Máskor pedig feltöltött és fittnek, magabiztosabbnak éreztem magam utána. A mesterséges intelligenciával támogatott játékokban újra és újra meg akartam dönteni a rekordomat, nagyon lelkesen játszottam vele. Az edzőmet is lenyűgözte a rendszer és már tett is lépéseket, hogy beszerezzen belőle az egyesületünknek.

Gercsák Szabina – Világ- és Európa-bajnok cselgáncsozó, U23-as Európa-, junior világbajnok és Európa- és ifjúsági olimpiai bajnok

A Team Flow rendszerrel edzés után a lányok GET INTO THE BUBBLE! felkiáltással  mennek a pályára gyakorolni. Így idézik fel csapatként a biofeedback élményt és a versenyzéshez optimális mentális állapotukat, amit Team Flow AI coach tanított nekik. Köszönjük INNORIA!

   

Jamie Reynolds, sportigazgató, Marymount University

Több ember együttműködése szükséges a sikerek érdekében.

A rendszer letisztultsága miatt sokkal gyorsabb felmérési lehetőségekhez jut a csapat.

Nem csak a mérések lettek precízebbek, hanem olyan edzésmódszereket is szolgáltatnak a mérések után, amellyel fejleszteni lehet ezeket a képességeket.

A 21. században a sport nem annyira az izomzatról és a testről szól, mindinkább az agyról.

Az agyi tevékenységek csatasorba állítása hozhat majd eredményeket.

Bíró Imre vezetőedző, DEAC Férfi kézilabda csapat

Próbálom heti többszöri rendszerességgel használni a Team Flow rendszert.

Eddig néhány visszajelzés alapján az derült ki számomra, hogy eredményesen fogok tudni majd vele haladni

Érdekes számomra, hogy hogyan tudom visszaterelni a mentális fókuszomat.

Azért ajánlanám ezt a Team Flow rendszert mások számára, mert különböző sportágakban vannak ismerőseim- nagy segítség lehet abban, hogy saját magukat tudják felkészíteni ezzel a rendszerrel, saját magukat tudják megfigyelni mi az, ami működik, mi az, ami lehiggasztja őket, mi az, ami felpörgeti őket.

Kasza Róbert, öttusázó

A mentális kapcsolatokról és a csapatszellemről mindig is tudtuk, hogy létezik, de ez egy megfoghatatlan dolog volt, a rendszerrel ez látható és elérhető.

A termék kompakt, könnyű a használata, napi 5-10 perces használattal teljes értékű.

Nem kell napokat és heteket várni a kiértékelésre, mert ez azonnali.

Használata óta javult a csapat együttműködése. Jobban figyelnek egymásra a játékosok. Kiegyensúlyozottabbak az emberi kapcsolatok.

Edzők felől pozitív a megerősítés a csapat szerkezetét illetően.