Együttműködésünk Hanga Ádámmal

Hanga Ádám: “Az Innoria azért áll közel a szívemhez, mert nagyban segíti a csapatban gondolkodást, és valami teljesen újat hoz be ezen a területen.”

Az Innoria 39 cég közül lett beválasztva az 5 legkiemelkedőbb közé!
A Startup Campus szervezésében megtartott sajtótájékoztatón Hanga Ádámmal, a Barcelona kosárlabdázójával való együttműködésről beszélgettünk, a sportolók mentális képességét és összhangját támogató TeamFlow rendszerünkről, mely találkozó a SportTech Hungary Program keretében valósult meg.

A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség, a Magyar Külgazdasági és Külügyminisztérium, az EXIMBANK, valamint Startup Campus által létrehozott program során a magyar válogatott kosárlabdázó és menedzsmentje szakmai mentorálással, nemzetközi kapcsolati tőkével és láthatósággal segíti a sporttechnológiai cégeket.

A Hanga Ádámmal való együttműködésünkről a Forbes magazinban is cikkeztek.

Friss hírek

Sport és Innováció Konferencia 2021.

Sport és Innováció Konferencia 2021.

Bemutatkozott a Team Flow rendszer az idén 4. alkalommal megrendezett Sport és Innováció Konferencián. A Testnevelési Egyetem és a Nemzeti...

Mérföldkő a fejlesztésben

Mérföldkő a fejlesztésben

Ebben a hónapban megújult a csoportos kiértékelő rendszerünk. Ezáltal még több információval tudunk szolgálni a csapat teljesítményéről, ami tovább mélyíti...

További hírek