Cégünkről

Az Innoria Kft. egy 2017-ben alapított 100%-ban magyar tulajdonú, bioinformatikai területen működő vállalat. A tényleges fejlesztés jóval régebb óta zajlik és több, mint tíz éves kutatói munka képezi az alapját.

Cégünk core-technológiát fejleszt világszínvonalú magyar szakemberekkel, akiket a világ sportszakemberei és a mesterséges intelligencia fejlesztői közösség is elismer.

2019-ben az Amerikai Egyesült Államokban a Marymount University-vel hosszú távú (10 éves) megállapodást kötöttünk a csapatszintű képességeket támogató Team Flow rendszer használatával kapcsolatban. 2019 decemberében további hat egyetemnek mutattuk be termékeinket. Ennek eredményeképpen tárgyalások folynak a Maryland Egyetemmel és az Egyetemi Sport Szövetséggel (University Sports Association) a Team Flow rendszer telepítéséről.

Az INNORIA olyan egyedi termékeket kínál sportcsapatoknak, amelyek új dimenziót nyitnak meg a legális teljesítmény fokozásban.

Mérésekre, visszajelzésekre (biofeedback) és intelligens analízisre alapul a mesterséges intelligenciával támogatott a TEAM FLOW elnevezésű szoftveres edzésmódszer.

A rendszer a magyar fejlesztő team megoldása, nincs versenytársunk a világ piacán.

A Team Flow, EEG alapú biofeedback rendszer egy olyan koncepció, amelyet fejlesztőink azoknak a helyzeteknek a technológiai leképezéseként dolgozott ki, amit úgy írunk le, hogy “egy hullámhosszon vagyunk” valakivel. Ezt a sportban is jól  ismert jelenséget ragadtuk meg és erre fejlesztettük ki egyéni- képességfejlesztő technológiánk mellett a csapatsportra vonatkozóan a TEAM FLOW technológiát. A Team Flow rendszer a csapatot képező egyének agyhullámainak analízisén, és azok játékos formában való fejlesztésén alapul.

A rendszer segítségével fejlesztett mentális felkészültségnek és szilárd csapategységnek köszönhetően az egyéni, illetve kollektív teljesítmény eddig nem látott mértékben és korábban ismeretlen módszerrel növelhető. A rendszer használata során a sportoló mentális képességeinek jellemzőit mesterséges intelligencia állapítja meg a rendszerben lévő 50.000 méréshez (big data analízis) viszonyítva és a sportoló egyéni aktuális és korábban mért értékei alapján.

Csapatunk fő motivációja, hogy a sportolók és csapatok tudatos képességeinek legális fejlesztésében kiemelkedő eredményeket érjünk el, miközben egyre többet megtudunk és taníthatunk az ember-ember kapcsolat értelmezéséről és fejleszthetőségéről.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!