Bemutatkoztunk a HEPA SportTech Hungary konferencián

A Magyar Exportfejlesztési Ügynökség (HEPA) által szervezett nemzetközi konferencián 2021. április 16-án lehetőséget kaptunk cégünk bemutatására a SportTech Hungary programban.

Online üzleti fórum keretében ismertettük cégünk fejlesztését, a Team Flow rendszert, az egyének, sportcsapatok és egyéb csoportok fejlesztését, harmóniájuk kialakítását támogató mentális tréningrendszert.

Cégünket Dr. Dávid Roland ügyvezető és Mórucz-Ilyés Boglárka projektvezető képviselte.

Beszéltünk arról, hogy termékeinket az egyének kognitív képességeinek javítására és a világon először a csapatok szinkronizálásának mérésére és fejlesztésére terveztük.

Az INNORIA 12 éve van jelen a bioinformatika és a kognitív tudomány területén. A szakmai csapat magját 10 olimpiai bajnok sportpszichológusa, big data elemző, neurobiológus professzor, mesterséges intelligencia programozók és értékmérnökök alkotják. A csapat által kifejlesztett egyedülálló termék a Team Flow, amely az EEG adatok elemzésével és biofeedback technológiával erősíti a sportolók közötti mentális kapcsolatot, majd szilárd csapategységet alakít ki.

Ez a funkció a világon sehol máshol nem érhető el, az 50 000 méréssel támogatott know-how a fejlesztői csapat tulajdona. A termék használatával kapcsolatban számos speciális referenciánk van az elit és a speciális mentális terhelésű versenysport világából.

Team Flow termékcsaládunkban a csoportos koordináció, az ember és az ember közötti szinkron funkciók tanulmányozása és elemzése, valamint az egyének mentális működésének szinkronizálása megfelelő fejlesztési feladatokkal valósul meg szoftverünkkel, ami egyedülálló megoldás.

A konferencián összesen négy magyar vállalat mutatkozhatott be. Köszönjük a lehetőséget és büszkék vagyunk rá, hogy ezek egyike mi lehettünk. Az online találkozót nemzetközi szervezetek mellett kilenc országban – Kínában, Oroszországban, Azerbajdzsánban, Ukrajnában, Üzbegisztánban, Kazahsztánban, Fehéroroszországban, Bulgáriában, valamint Kirgizisztánban kísérték figyelemmel. Az üzleti fórum a Belarusz Olimpiai Bizottság, a Sport és Idegenforgalmi, valamint a Közegészségügyi Minisztérium április 15-16-án tartott „100 nap Tokióig” című nagyszabású kétnapos rendezvényének kiemelt eseménye volt.

♦ „Rengeteg pozitív visszajelzés érkezett és magas színvonalúnak értékelték a bemutatkozásokat.” 
Székely Viktória
Főszakértő – Exportfejlesztés Támogatás Osztály, Üzletfejlesztési és Vállalati Kapcsolatok Igazgatóság

Friss hírek

Team Flow a világ körül

Team Flow a világ körül

2021. elején cégünket beválasztották a Külgazdasági és Külügyminisztérium által szervezett Smart Hungary utazókiállítás résztvevői közé.

További hírek