Bemutatkoztunk a HEPA SportTech Hungary konferencián

A Magyar Exportfejlesztési Ügynökség (HEPA) által szervezett nemzetközi konferencián 2021. április 16-án lehetőséget kaptunk cégünk bemutatására a SportTech Hungary programban.

Online üzleti fórum keretében ismertettük cégünk fejlesztését, a Team Flow rendszert, az egyének, sportcsapatok és egyéb csoportok fejlesztését, harmóniájuk kialakítását támogató mentális tréningrendszert.

Cégünket Dr. Dávid Roland ügyvezető és Mórucz-Ilyés Boglárka projektvezető képviselte.

Beszéltünk arról, hogy termékeinket az egyének kognitív képességeinek javítására és a világon először a csapatok szinkronizálásának mérésére és fejlesztésére terveztük.

Az INNORIA 12 éve van jelen a bioinformatika és a kognitív tudomány területén. A szakmai csapat magját 10 olimpiai bajnok sportpszichológusa, big data elemző, neurobiológus professzor, mesterséges intelligencia programozók és értékmérnökök alkotják. A csapat által kifejlesztett egyedülálló termék a Team Flow, amely az EEG adatok elemzésével és biofeedback technológiával erősíti a sportolók közötti mentális kapcsolatot, majd szilárd csapategységet alakít ki.

Ez a funkció a világon sehol máshol nem érhető el, az 50 000 méréssel támogatott know-how a fejlesztői csapat tulajdona. A termék használatával kapcsolatban számos speciális referenciánk van az elit és a speciális mentális terhelésű versenysport világából.

Team Flow termékcsaládunkban a csoportos koordináció, az ember és az ember közötti szinkron funkciók tanulmányozása és elemzése, valamint az egyének mentális működésének szinkronizálása megfelelő fejlesztési feladatokkal valósul meg szoftverünkkel, ami egyedülálló megoldás.

A konferencián összesen négy magyar vállalat mutatkozhatott be. Köszönjük a lehetőséget és büszkék vagyunk rá, hogy ezek egyike mi lehettünk. Az online találkozót nemzetközi szervezetek mellett kilenc országban – Kínában, Oroszországban, Azerbajdzsánban, Ukrajnában, Üzbegisztánban, Kazahsztánban, Fehéroroszországban, Bulgáriában, valamint Kirgizisztánban kísérték figyelemmel. Az üzleti fórum a Belarusz Olimpiai Bizottság, a Sport és Idegenforgalmi, valamint a Közegészségügyi Minisztérium április 15-16-án tartott „100 nap Tokióig” című nagyszabású kétnapos rendezvényének kiemelt eseménye volt.

♦ „Rengeteg pozitív visszajelzés érkezett és magas színvonalúnak értékelték a bemutatkozásokat.” 
Székely Viktória
Főszakértő – Exportfejlesztés Támogatás Osztály, Üzletfejlesztési és Vállalati Kapcsolatok Igazgatóság

Friss hírek

Döntéshozatal és az elme öröme

Döntéshozatal és az elme öröme

Alaptermészetünknél fogva törekszünk az egymással való harmóniára. Ha megteremtjük az azonos hullámhosszt, az egyetértés könnyebben és gyorsabban tud megjelenni.

További hírek