BEMUTATKOZÁS

A tartós, szilárd csapategység és egyéni csúcsteljesítmény elérését AI támogatással lehetségessé tettük

„A rendszereink túlmutatnak az egyszerű kompetitív viselkedésmódok szintjén és átvezetnek egy mélyebb, szofisztikáltabb stratégiai és taktikai térbe. Technológiai támogatást adnak olyasmihez, amihez eddig nem férhettünk hozzá.” Dr. Dávid Roland, INNORIA alapító
Az egyéni sportolók és csapatok teljesítménye szoros összefüggést mutat a feladatukhoz és csapattársaikhoz fűződő viszonyukkal. Kutatások igazolják, hogy a mentális felkészültség és beállítódás sokkal nagyobb mértékben befolyásolja az eredményeket, mint azt korábban gondolták. Az INNORIA rendszerei AI támogatással egyéni és csoportszinten is mérik és optimalizálják a feladathoz és a csapathoz fűződő mentális képesség-együttest. Rendszereink biofeedback gamification alapú megoldásokkal fejlesztik használóikat, akár 8 játékos együttes edzésére adva lehetőséget;
arra tanítja a sportolókat, hogy képessé váljanak figyelmüket, tűrőképességüket, a játékkal és csapattársaikkal kapcsolatos percepciójukat az adott helyzethez és a változó körülményekhez tudatosan igazítani.

A fizikai edzés során tapasztalt fejlődéshez hasonlóan az emberi elme is képes magasabb szinten funkcionálni. Az olimpikonokkal dolgozó sportpszichológusok is egyetértenek abban, hogy ha csak a fizikai teljesítőképességen múlna az eredményesség, akkor mára alig lenne különbség az amatőr és a professzionális sport között. Az amatőr és professzionális szint között mégis hatalmas, eredményekben mérhető szakadék tátong. A kutatások alapján a professzionalizmust a mentális képességek fejlettsége, edzettsége adja. Kiváló fizikai alapokat csak kiváló mentális képesség-együttes tud kiaknázni. Az egyéni eredményesség igényén túllépve az együttműködéshez pedig minden jó csapatjátékosnak magas szintű önismeretet, önkontrollt és alkalmazkodó-képességet kell elsajátítania és fegyelmezetten használnia. Fejlesztésünk igazolta, hogy az együttműködés képességégének AI alapú fejlesztése az ellenfélen való felülkerekedés eredményességét is javítja, legyen szó egyéni vagy csapatsportokról.

Agyhullámaink – agyműködésünk mutatói – gondolataink és érzelmeink hatására változnak. Az élsportolók, elit katonák, bizonyos szakmák éllovasai által jól ismert jelenség a Zóna, az úgy nevezett Flow állapot, amiben a teljesítőképesség megnövekszik és a tevékenységgel kapcsolatos negatívumok, mint fáradás vagy letörés pedig nem jelentkeznek. A Flow állapot a kihívás és a mentális és fizikia felkészültség optimális összefüggése alapján jön létre. Az INNORIA rendszerei ezt az állapotot mérik, előidézik, a feladathoz szükséges képességeket pedig folyamatosan fejlesztik, hogy egyre magasabb képességszintre kerüljön a szintén növekvő kihívásokkal szembenézni kívánó alany vagy csoport.

Ebben az elmeállapotban a sportoló nyugodt, nyitott, inspirált, hatékony és tudatos. Ilyenkor a mozdulatok könnyedek és erőlködés nélkül történnek. Ekkor a sportolók jobb passzokat képesek adni egymásnak, jobban tűrik a stresszt, csapattársaikkal remek az összhangjuk, teljesítményük optimális. Ellenfeleikkel szintén magasabb harmóniaszintet érnek el, ezáltal növekszik az elővételezési képességük és felülkerekednek a kihívón.

Milyen területeken és hogyan avatkozik be az INNORIA Team Flow rendszere?

Az INNORIA innovatív Team Flow termékei kényelmes hardver elemekkel és AI szoftver háttérrel adnak választ a HOGYAN-ra. A fejlesztők több mint 10 éves kognitív tudományi és technológiai fejlesztési múlttal rendelkeznek.

A cégünk által fejlesztett EEG jel analízis alapú, AI biofeedback technológia automatikusan FELMÉR & FEJLESZT & MONITOROZ a következő területeken:

  • figyelmi képességek
  • reakció idő
  • tűrőképesség
  • mentális stabilitás
  • csoport szinkron / csapategység
  • alkalmazkodás

Edzők és sportolók intelligens edzéstechnológiája 

A mérések és edzések egyszerűen használható és kényelmesen viselhető EEG fejpánt segítségével és a rendszerünk AI szoftverével történnek rövid idő alatt, az edzésprogramba akadálymentesen illeszthető módon.

Rendszereink biofeedback gamification alapú megoldásokkal fejlesztik használóik képességeit akár 8 versenyző együttes gyakorlására adva lehetőséget. A biofeedback arra tanítja a sportolókat, hogy képessé váljanak figyelmüket, tűrőképességüket, a játékkal és csapattársaikkal kapcsolatos percepciójukat adekvát módon, tudatosan összpontosítani.

Jöjjön velünk a csúcsteljesítmény valódi okáig!
Örömmel beavatjuk.

ISMERJE MEG TERMÉKEINKET