A sportpszichológus szemszögéből – Münsterben jártunk

Cégünk sikerrel mutatkozott be a 2019-es Münster-i Sportpszichológiai Konferencián (FEPSAC 2019, 15th EUROPEAN CONGRESS OF SPORT & EXCERCISE PSYCHOLOGIE MÜNSTER, GERMANY) a ’Hogyan segíti a Team Flow rendszer az edzők és sportpszichológusok mindennapi munkáját?’ c. előadással és bemutatóval.

Az INNORIA sportpszchológiai szakértője, a világbajnok sportlövő Dr. Lénárt Ágota hangsúlyozta:
A termék a sportpszichológusok és edzői teamek munkájának kiegészítésére, annak segítésére jött létre – objektív adatokat, nyomonkövetést és szociometria kalkulációkat szolgáltat agyhullám-analízis alapon, illetve AI támogatással szinkronizáló és optimalizáló fejlesztő tréningeket szolgáltat.

Az egyének és csapatok teljesítménye összefügg azzal, hogy milyen hozzáállást tanúsítanak a feladatukhoz és egymáshoz. A rendszer ezeket a paramétereket méri, és a csapattagok, így az egész team beállítódását optimalizálja.

Milyen konkrét előnyei származnak a sportpszichológusoknak és edzőknek
a Team Flow rendszer használatából?
Hogyan segíti a rendszer a munkát?

Mérés és osztályozás

a) A Rendszer mérni és osztályozni képes a mentális állapot különböző faktorai alapján az alanyokat (fókusz, reziliencia, stabilitás, stressz etc.). Ezeket az adatokat aztán a sportpszichológus és edzők nyomonkövethetik.
b) Ugyanezen funkció az egész csapatra, mint egységre is érvényes – mérhető és nyomonkövethető a csapat szilárdsága, az abban elért változások. A rendszer rámutat a kimagaslóan fejlődőképes és az esetleg elmaradó csapattagokra objektív mérés alapján.

Objektív segítség a formaidőzítésben

a) A Rendszer mérni képes a csapat összhangját és biofeedback gamification megoldással képes néhány perc alatt szinkronizálni a játékosokat.
b) Mérni képes az egyének napi/pillanatnyi állapotát. A rendszer minden mérést összegez, így a fejlődési trendek követhetők, vagy azoktól nyilvánvalóan eltérő állapotok tettenérhetők.

Pontos mérőrendszer, ami játékelvű motivációs metódussal éri el a fejlődést

a) A rendszer 50.000, főleg élsportban elvégzett mérési adatbázisra épülő adatokkal dolgozik és a mesterséges intelligencia (AI) ennek megfelelően és a játékos mért adatai alapján tesz automatikus fejlesztési javaslatokat.
b) A Team Flow tréning metódusai audio-vizuális gamification alapúak, hogy a játékosok élvezzék a napi 10-15 perc használatot, amivel a mentális képességeiket fejlesztik a csúcsteljesítmény érdekében.

Friss hírek

Döntéshozatal és az elme öröme

Döntéshozatal és az elme öröme

Alaptermészetünknél fogva törekszünk az egymással való harmóniára. Ha megteremtjük az azonos hullámhosszt, az egyetértés könnyebben és gyorsabban tud megjelenni.

További hírek