A sportpszichológus szemszögéből – Münsterben jártunk

Cégünk sikerrel mutatkozott be a 2019-es Münster-i Sportpszichológiai Konferencián (FEPSAC 2019, 15th EUROPEAN CONGRESS OF SPORT & EXCERCISE PSYCHOLOGIE MÜNSTER, GERMANY) a ’Hogyan segíti a Team Flow rendszer az edzők és sportpszichológusok mindennapi munkáját?’ c. előadással és bemutatóval.

Az INNORIA sportpszchológiai szakértője, a világbajnok sportlövő Dr. Lénárt Ágota hangsúlyozta:
A termék a sportpszichológusok és edzői teamek munkájának kiegészítésére, annak segítésére jött létre – objektív adatokat, nyomonkövetést és szociometria kalkulációkat szolgáltat agyhullám-analízis alapon, illetve AI támogatással szinkronizáló és optimalizáló fejlesztő tréningeket szolgáltat.

Az egyének és csapatok teljesítménye összefügg azzal, hogy milyen hozzáállást tanúsítanak a feladatukhoz és egymáshoz. A rendszer ezeket a paramétereket méri, és a csapattagok, így az egész team beállítódását optimalizálja.

Milyen konkrét előnyei származnak a sportpszichológusoknak és edzőknek
a Team Flow rendszer használatából?
Hogyan segíti a rendszer a munkát?

Mérés és osztályozás

a) A Rendszer mérni és osztályozni képes a mentális állapot különböző faktorai alapján az alanyokat (fókusz, reziliencia, stabilitás, stressz etc.). Ezeket az adatokat aztán a sportpszichológus és edzők nyomonkövethetik.
b) Ugyanezen funkció az egész csapatra, mint egységre is érvényes – mérhető és nyomonkövethető a csapat szilárdsága, az abban elért változások. A rendszer rámutat a kimagaslóan fejlődőképes és az esetleg elmaradó csapattagokra objektív mérés alapján.

Objektív segítség a formaidőzítésben

a) A Rendszer mérni képes a csapat összhangját és biofeedback gamification megoldással képes néhány perc alatt szinkronizálni a játékosokat.
b) Mérni képes az egyének napi/pillanatnyi állapotát. A rendszer minden mérést összegez, így a fejlődési trendek követhetők, vagy azoktól nyilvánvalóan eltérő állapotok tettenérhetők.

Pontos mérőrendszer, ami játékelvű motivációs metódussal éri el a fejlődést

a) A rendszer 50.000, főleg élsportban elvégzett mérési adatbázisra épülő adatokkal dolgozik és a mesterséges intelligencia (AI) ennek megfelelően és a játékos mért adatai alapján tesz automatikus fejlesztési javaslatokat.
b) A Team Flow tréning metódusai audio-vizuális gamification alapúak, hogy a játékosok élvezzék a napi 10-15 perc használatot, amivel a mentális képességeiket fejlesztik a csúcsteljesítmény érdekében.

Friss hírek

Team Flow a világ körül

Team Flow a világ körül

2021. elején cégünket beválasztották a Külgazdasági és Külügyminisztérium által szervezett Smart Hungary utazókiállítás résztvevői közé.

További hírek